Clippers förlust mot Suns ställer tvivel om förhoppningar om NBA-mästerskap

Kawhi Leonard och Paul George närmade sig mittfältet inför söndagskvällens start på Crypto.com-arenan, den ena trogen, den andre på väg att tala. Clippers-stjärnor ombads att tilltala publiken innan lagets första match, och George var kort när Leonard nickade.
Som sett under hela söndagen kämpade Clippers för att hålla jämna steg med Phoenix i sin förlust med 112–95, och i match 2 var Clippers tvungna att svara på några frågor innan de drömde om ett mästerskap.
Även om Reggie Jackson startade sin tredje match i rad, öppnade John Wall den tredje kvarten med en startplats och Wall kvitterade nästan Jackson på några minuter.
Paul George slutade med 40 poäng utan Kawhi Leonard och John Wall, och Clippers försenade sin sena klimax i en seger över Sacramento Kings.
Hur balanserar Clippers med sin startcenter Ivica Zubac med frekvensen av att ersätta honom med en mindre trupp? Med hjälp av traditionella stora puckar under hela matchen, kvävde Phoenix Clippers för returer i första halvlek för att ta en 20-poängsledning, med deras starter Deandre Ayton som en gång framgångsrikt ryckte bollen från Jackson.
Kanske viktigast av allt, är detta ett exempel på att tröttna snabbt, eller lyssnar inte Clippers på tränaren Tyrone Lius instruktioner under lågsäsong att de trots all sin talang inte kommer att ge sitt bästa om de inte ger allt?
"Du kan inte starta spelet så, speciellt om du vill börja med en defensiv mentalitet," sa Liu. "Det finns ingen ursäkt för oss att spela back mot back. Alla spelar rygg mot rygg. Vi måste bli bättre.
John Wall säger att han mår bra fysiskt och spelar bra, "förutom Shaqs frikast."
Clippers förlorade i en dålig första halvlek, och Phoenix avvisade snabbt alla comebackförsök i andra halvlek, med Devin Booker som ledde med 35 poäng och 16 chanser.
På samma sätt kritiserade George försvaret – han sa att försvaret med bollen suger, och försvaret utan bollen suger.
Leonard spelade sin andra match för säsongen, där han spelade 21 minuter och hade 11 poäng, 6 returer och 2 assist, 7 poäng nära frikastlinjen. En kväll efter att George gjorde 40 poäng på 39 minuter för att slå Sacramento, spelade han 34 minuter och gjorde 16 poäng.
Jackson gjorde inte mål, missade fem gånger på 24 minuter och hade två assist. Wall började värma upp på baslinjen tidigt i andra halvlek, där Wall tog över som bollhanterare nummer ett tillsammans med George och Leonard. En natt, Walls mest anmärkningsvärda bidrag under vapenstilleståndet i Sacramento var en sidlinjerådgivare som han gav till Norman Powell när startbacken var 3-mot-18 tidigt på säsongen, sa Liu innan avspark.
"Norm var inte nöjd med sig själv, men [Wall] pratade med Norm och sa bara "Fortsätt spela, fortsätt spela", sa Liu innan spelet började.
"Om du skjuter korrekt och aggressivt är allt bra. Du kommer inte att missa varje skott.”
"Du vet, Michael Jordan och jag gör inte varje skott, du vet?" sa Lou Powell. "Och vi är de två bästa i världen, så du måste fortsätta, vet du?"
Powell gick 4 av 9 och lyssnade på Lius råd att hålla sig aggressiv, vilket ibland fungerade – att lägga ner och missa Leonards lätta dunk-övergång i tredje kvartalet – ibland inte – att försöka få ut bollen. Överlämnad till Zubak för strypning.
Lou behövde inte säga till Wall att han skulle fortsätta trycka på. Clippers låg under med 11-0 och gjorde inte mål under de tre första minuterna av matchen, och när Wall kom in på planen under de första åtta minuterna, slog Booker Clippers med 14-10, vilket pressade Suns ledning ytterligare. .
Clippers djup gör att de kan ta Kawhi Leonard från bänken och spela dussintals laguppställningskombinationer samtidigt som de fokuserar på att bygga titelutmanare.
Väggen gav den saknade kön. Hans första pass var den perfekta passningen till George för en dunk. Hans första brytning var en fullplansrusning, Wall försökte få bollen till midjan och var, trots bakslaget, modig. Wall var inte perfekt, han gjorde 1 av 5 frikast, men han hade 17 poäng på 7 av 12 skott.
Leonard spelade 7 minuter i den tredje kvarten och fortsatte med mönstret från sin första match på bänken, där han gjorde byten i tre delar på cirka 7 minuter vardera – halva till slutet av första halvlek, sedan den tredje. halv. Stäng minuter.
Tillägnad SoCal High School Athletic Experience, Prep Rally ger dig resultat, berättelser och en titt bakom kulisserna på vad som gör prep-friidrott så populär.
Andrew Grave är en Clippers beatförfattare för Los Angeles Times. Han gick med i The New York Times efter att ha täckt amerikansk fotboll och friidrott vid University of Oregon. Han är utexaminerad från University of Oregon och växte upp på Oregons kust.

Posttid: 2022-okt-25